Black friday Cyber Monday

HVAD ER BLACK FRIDAY?

Black Friday Week er Danmarks største handelsdag, måske verdensstørste handels dag. På Black Friday Week kan du købe varer på tilbud.

Black Friday Week stammer fra USA, oprindeligt var det kun Black Friday, men i dag fejrer de fleste butikker Black Friday Week og nogle har endda Black Friday Month. Black Friday er ikke kun i USA, men de fleste lande i hele verden fejrer Black Friday eller Black Friday Week.

HVILKEN DAG ER DET BLACK FRIDAY

  • 2022 - Fredag d. 25. november

  • 2023 - Fredag d. 24. november

  • 2024 - Fredag d. 29. november

BLACK FRIDAY I 2022

Vi fejrer Black Friday 2022 med en hel uges Black Friday tilbud. Vi fejrer Black Friday Week på brandtex.dk

Vi har de bedste Black Friday tilbud og butikkerne bugner af tilbud. Skal du på tilbudsjagt er Black Friday den bedste dag på året at gøre det, da priserne som regel er de bedste tilbud på markedet. 

VI HAR DE BEDSTE BLACK FRIDAY TILBUD

Hvis du vil have de bedste Black Friday tilbud, så er det hos Brandtex. Vi har nedsat hundrede vis af varer, så der er god mulighed for at gøre en god handel. Du kan opnå vilde besparelser på de mange Black Friday tilbud og det gælder om at komme først da det er først til mølle.

VI GARANTERER FOR ET GODT BLACK FRIDAY TILBUD.

Mange køber julegaver på Black Friday og det gælder også hos Brandtex. Vi har derfor udvidet vores bytte politik, så de varer du køber på Black Friday kan byttes til og med første uge i januar.

Køb af julegaver på Black Friday er blevet det helt store hit, da det giver muligheden for at give en ekstra stor julegave eller alternativt spare penge på julegaveindkøbene. Der er mange der sparer penge på julegaveindkøbene på Black Friday og trenden ser ud til at være stigende år for år. 

KAN MAN BYTTE BLACK FRIDAY TILBUD

Hos Brandtex gælder vores normale bytte regler på Black Friday. Du kan derfor trygt købe ind og sende varerne tilbage hvis du fortryder. 

HVOR STAMMER BLACK FRIDAY FRA / BLACK FRIDAY OPRINDELSE

Black Friday stammer fra USA, men har også være populær i Danmark de seneste år. Black Friday falder altid dagen efter “Thanksgiving” og er en dag hvor mange går ud og handler.

De første Black Fridays blev afholdt i 70’erne og siden er det kun blevet større og tilbuddene på Black Friday blevet endnu vildere.

Black Friday var oprindeligt en shoppedag, men i den seneste tid er Black Friday udvidet til Black Friday Week og nogen holder endda Black Friday Month. 

HVORDAN FÅR JEG DET MESTE UD AF BLACK FRIDAY

Black Friday er en jungle af tilbud og man kan miste overblikket. Derfor har Brandtex samlet de bedste tilbud på tøj til damer, så du kun behøver handle dine Black Friday tilbud et sted.

Hos Like Anna finder du de bedste Black Friday tilbud, så skal du købe tøj på Black Friday, så har Brandtex de bedste Black Friday tilbud. 

JULEGAVER OG ADVENT GAVER PÅ BLACK FRIDAY.

Du kan spare mange penge ved at købe dine julegaver på Black Friday og ved at købe adventsgaver på Black Friday.

Søg for at få skrevet en god ønskeliste til Black Friday, så får du meget for pengene.

Specielt adventsgaver er der mange der glemmer at købe, så her er det med at være klar og købe adventsgaver på Black Friday, så er adventsgaverne i hus.

CYBER MONDAY

Cyber Monday er blevet meget populær i Danmark og hos Brandtex holder vi også Cyber Monday. Vi har de bedste Cyber Monday tilbud. Cyber Monday er mandagen efter Black Friday, så hvis du ikke nåede det på Black Friday, kan du gøre en god handel på Cyber Monday.

Black Friday og Cyber Monday er smeltet sammen, så tilbuds dagene er sammenhængende.

Cyber Monday er en stor handelsdag, over hele verdenen og derfor kan du nemt benytte denne dag, hvis du ikke lige nåede det til Black Friday.